Nieuwsbrief december 2017

 

Terugblik 2017
Met een tevreden gevoel kijk ik terug op het afgelopen jaar, waarin ik samen met jullie een yoga verbinding heb mogen ervaren. Wekelijks neem ik jullie mee  uit de dagelijkse hectiek.
We richten tijdens de yogales de aandacht op onszelf. Een wekelijks moment van verstilling, aanwezig zijn en in het hier en nu blijven, loskomen van je gedachten met aandacht voor lichaam, geest en ademhaling. Ik hoop dat yoga steeds meer integreert in je dagelijks ritme, waardoor het meer is dan slechts de ervaring op de yoga-mat.

Kerstvakantie
Van maandag 25 december 2017 tot en met vrijdag 5 januari 2018 is er kerstvakantie.
Dinsdag 9 januari starten de yogalessen weer.

Yoga leskaart
Een leskaart kost € 70 en deze is 10 weken geldig. Momenteel zijn er 3 momenten per week waarop je een les kunt volgen. Je kunt een gemiste les dus inhalen. Na 10 weken vervalt de leskaart. Een les die door de docent wordt afgelast of op een officiële feestdag telt niet mee.

Ter info
In januari 2018 start ik met de opleiding Yin yoga. Bij de Yin-yoga blijf je een paar minuten in een bepaalde houding met een bepaald aandachtsgebied. Doordat je relatief lang in een houding blijft, bereik je niveaus in je lichaam die voorbij de spieren gaan, zoals bindweefsel (ofwel fascia).
Yin yoga-oefeningen zorgen ervoor dat je ook in de diepere lagen van je lichaam flexibiliteit ontwikkelt, waardoor de ‘flow van chi’ wordt bevorderd en eventuele energetische blokkades worden opgeheven. Vanaf eind februari komt deze les op het lesrooster te staan.

Verder komt er in 2018 nog een yogales voor mannen op het rooster te staan. Deze les wordt door mijn echtgenoot Rob gegeven.
Meer info hierover volgt nog.

Geniet van een mooie Kerst en de beste wensen voor 2018!
Namasté, Alexandra

Als je leert luisteren naar je lichaam, weet je vanzelf wat je nodig hebt.